5 PENYEBAB KEHANCURAN BUSINESS KERANA GAGAL  MENGURUSKAN AKAUN SYARIKAT DGN SISTEMATIK 





Kak F nak tya siapa dah meniaga melebihi 2 tahun tapi masih sibuk uruskan business ? Masa 24 jam tak cukup kata ? Tido 3, 4 jam jer ? Sales byk tapi Untung tak de ? Bila nak rollling stok mesti cash flow tak cukup? Staff pulak kluar masuk ? Akaun syarikat jgn ckp lah tak ke mana ? Byr cukai lg tak pernah buat?

Kesian, kesian ❗️letih meniaga tapi tak senang senang  

ADAKAH ANDA MEMPUNYAI 5 MASALAH INI ?

1. Tiada management account
2. Tak jaga kebocoran Syarikat
3. Tak pandai nak urus Syarikat
4. Tak tahu undang undang  pensyarikatan
5. Jana dan Analisa Laporan



aDA😅

Gaya perniagaan cam ni ker yg korang nak teruskan ? Klu kak F duduk rumah jaga anak & laki lg baik investment akhirat .

Klu nak business biar lah yg setimpal masa dgn apa yg kita dpt, tetap kan target syarikat nak capai apa yg korang nak? Tak kan selama nak jd hamba duit sampai abaikan kluarga . Fhm ker fhm 



Fikir fikirkan🤔




Perlu ubah cara berfikir bertindak utk UBAH 

Sy nak... sy nak sgt tapiiii tak tahu siapa boleh bantu ?.

Perlu kan khimat #MAS

Tapi , tapi ......


Siapakak F ni #MAS ni ya ?
.
👉SETIAUSAHA SYARIKAT
👉CHARTERED ACCOUNTANT
👉MIAMEMBERS
👉AUDIT MEMBERS
👉TAX AGENT
.
MASTER ACCOUNT SOLUTION adalah firma Accounting bertauliah & berlesan yg menguruskan Account syarikat, Audit, Tax & setiausaha syarikat utk tujuan register syarikat sdn bhd

No comments:

Post a Comment

Hai, ini senarai 30 web terbaik wajib anda lawati

Hai, ini senarai 30 web yang terbaik wajib anda lawati bagi mendapatkan info: Untuk  Belajar Google Adwords Untuk Kereta Sewa Kuching Un...